Charity Night

Foto:

WAALWIJK – Op 23 april organiseert Eetcafé City een Charity Night waarvan de opbrengst naar Tour de Life gaat, ter nagedachtenis aan Joop Koenen.

Kaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar [email protected]. De kaarten kosten € 34,50 p.p. Het beloof een geweldige avond te worden met lekker eten, kans op mooie prijzen en een heuse mystery guest. Dit wil je niet missen!

Tour de Life

Tijdens de uitvaart van Joop Koenen maakt Walter van der Ven bekend dat hij in 2020 de Tour for Life voor Joop zou gaan fietsen. Ondertussen is er een compleet team samengesteld die zicht met zijn allen gaan inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek omdat dit keihard nodig blijft. Elke deelnemer dient een minimaal sponsorbedrag op te halen van € 2.500 voor het Daniel den Hoed Fonds. Ondertussen heeft het team al meer dan € 20.000 euro opgehaald met dank aan de vele sponsors!

De Tour de Life wordt gehouden van 23 t/m 28 augustus 2020. Deelnemers fietsen in 8 dagen van Italië naar Nederland. Team Joop bestaat uit 5 renners en 7 begeleiders.