‘Buurten met…de wethouders’ in het Parkpaviljoen!

Foto: Parkpaviljoen

Zondag 9 december is het weer zover. Dan is het tijd voor de volgende ‘Buurten met…’. Deze middag komen er twee interessante Waalwijkers buurten met de bezoekers van het Parkpaviljoen. De kersverse wethouders Dilek Odabasi – Seker (GroenLinksaf) en John van den Hoven (LokaalBelang) zijn deze middag te gast om je vragen te beantwoorden en om gezellig te buurten.

Het Parkpaviljoen is er best een beetje trots op dat ze deze twee bevlogen politici mogen ontvangen. In april wilde de activiteitenorganisatie al graag iemand uit de actuele plaatselijke politiek als gast voor ‘Buurten met…’. De gemeenteraadsverkiezingen waren net achter de rug maar het was nog niet bekend welke personen het bestuurlijke stokje over gingen nemen. Daarom kon het toen helaas niet doorgaan.

Inmiddels is het college en de gemeenteraad gevormd en zijn er twee nieuwe wethouders aangetreden. Vol enthousiasme zijn ze sinds een half jaar in hun nieuwe functie aan de slag. Genoeg te vragen dus. Want wie zijn nou eigenlijk Dilek Odabasi en John van den Hoven. Waar komen ze vandaan, hoe zijn ze in de politiek beland, waar willen ze zich extra voor inzetten, waar ligt hun passie en wat is hun visie? Maar ook, hoe bevalt het wethouderschap tot nu toe, hebben ze kinderen, wat zijn hun hobby’s, wat doen ze in hun, waarschijnlijk, spaarzame vrije uurtjes?

Stel je brandende vragen of kom gewoon gezellig buurten met de wethouders onder het genot van een lekker bakske of een borrel! Dilek en John lopen deze middag rond zodat iedereen hen aan kan spreken en schuiven misschien wel bij je aan tafel. Gewoon voor een gezellig gesprek, als ‘Wollukse meense’onder elkaar.

Loop op 9 december eens binnen bij het Parkpaviljoen aan het mooie beukenlaantje om in een ongedwongen sfeer te ‘buurten met…de wethouders’. Aanvang 15.00 uur, gratis toegang. Het Parkpaviljoen is deze zondag geopend van 12.00 tot 18.30 uur.
Bekijk de agenda voor andere activiteiten op: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl – Facebook: @ParkpaviljoenWaalwijk

article
85743
Zondag 9 december is het weer zover. Dan is het tijd voor de volgende ‘Buurten
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/buurten-metde-wethouders-parkpaviljoen/
2018-12-07T10:41:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/12/07104031/parkpaviljoen.png