Aquariumdag bij Animal Center op vrijdag 7 december

Foto: Animal Center

Kaatsheuvel – Op vrijdag 7 december organiseert Animal Center Kaatsheuvel een aquariumdag van 09.30 en 20.00 uur. Dé perfecte dag om u te laten informeren en inspireren op het gebied van aquaria. Profiteer van de beste aanbiedingen, laat een prachtige scape maken en ontvang een gratis goodiebag.

Tijdens de aquariumdag is er een professionele aquascaper aanwezig in de winkel. Neem uw eigen stuk hout of decoratie mee naar de winkel en laat deze versieren met een mooi aquariumplantje.

En er is meer! Profiteer van spectaculaire kortingen op de plantjesmarkt. Elke tweede plant maar liefst 50% korting! En voor alle vissen geldt, 2 halen = 1 betalen. Laat gratis uw aquariumwater testen en ontdek hoe het gesteld is met de kwaliteit van uw aquariumwater. Ga dus gezellig naar Animal Center op vrijdag 7 december. Iedere bezoeker ontvangt tijdens de aquariumdag een leuke goodiebag.

Animal Center is een grootschalige dierenwinkel, met een zeer uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden en compleet met Pets Health dierenkliniek, hondentrimsalon, Pets Academy en bovendien een Dogwash waarin u gemakkelijk uw hond kunt wassen en drogen.
Animal Center is 7 dagen per week geopend en gevestigd aan Verzetstraat 11 in Kaatsheuvel.
Meer informatie op www.animalcenter.nl

article
85502
Kaatsheuvel – Op vrijdag 7 december organiseert Animal Center Kaatsheuvel een aquariumdag van 09.30 en
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/aquariumdag-animal-center-op-vrijdag-7-december/
2018-11-30T16:54:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/11/30165406/persbericht-ac-aquariumdag.jpg
Animal Center, aqarium