28e Starriders-Country Festival

Foto: Desperado-mp

Het is bijna zover! Hoezo regen en herfst! Het is tijd voor dans, western marktkramen en veel country-muziek,variërend van akoestisch tot elektrisch. Verdeeld over drie zalen kunt u genieten van 12 artiesten & bands uit de top van de Nederlandse en Amerikaanse country scene. Uit Texas komt country rasartiest John Permenter.

Van eigen bodem hebben we o.a Jennifer Ewbank en Jacky die we kennen van o.a. The Voice. Voor de echte country line dancers onder ons is er een zeer geschikte en ruime vloer om je helemaal uit te leven.Heb je zin in een hapje en drankje? Daarvoor kun je terecht in de vernieuwde brasserie.Met zin in een gezellige zondagmiddag ga jij op pad naar dit sfeervolle festival.Uit de Nederlandse country scene hebben we de beste bands geboekt zie onder onze opsomming van artiesten.

Kun jij ook niet wachten? Bestel dan snel je kaartje met voordeel in de voorverkoop!

Tickets kunt u bestellen bij De Voorste Venne (www.devoorstevenne.nl [email protected])
Prijzen € 12 aan de zaal € 10 euro voorverkoop
https://www.starriderscountrygala.nl [email protected] De Voorste Venne

(En leuk om te weten, je steunt een goed doel! De gehele opbrengst komt ten goede aan het Prinses Beatrix spierfonds)

Voor de echte country line dancers onder ons is er een zeer geschikte en ruime dansvloer om je helemaal uit te leven. Voor de luisteraars is er een sfeervolle luisterzaal. Heb je zin in een hapje en drankje? Daarvoor kun je terecht in de vernieuwde brasserie..

Artiesten 2019

JOHN PERMENTER USA – JENNIFER EWBANK NL – WIM VAN DE VLIERT NL – MUSIC ROAD PILOTS NLDMP GALA BAND MET SOLISTEN NL & USA – TERRY WHITE BAND NL – COUSIN HATFIELD NL – THE YOUNG RIVER NL JACKY NL – ROB GRIJSBACH NL – ANGIE FLARE NL -JODY KAILOLA JK Band NL – DJ ROLAND

*Daan Geelen & Yvonne Smeets – dansinstructie!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden