[Blog Dominique] Voeding is het belangrijkste bij afvallen

Foto:

De Afvalrace – Zoals jullie weten ben ik al heel lang met mijn voeding bezig. Voeding is het belangrijkste bij afvallen.

Mijn dag ziet er meestal als volgt uit: ik begin ’s ochtends met een bak kwark (met smaak), vervolgens neem ik als tussendoortje een stuk fruit. Dit verschilt meestal wel per dag, de ene keer een appel en de andere keer een banaan. Tussen de middag eet ik een salade met kipfilet of zalm en als ik geen salade in huis heb, eet ik 2 of 3 boterhammen. Als avondeten verschilt het per week, maar ik zorg altijd dat mijn maaltijd voor 50% uit groente bestaat en de rest vul ik aan met rijst/aardappelen/pasta en natuurlijk iets van vlees of kip.

Op een dag drink ik voor 12:00 uur 1 liter water, voor 15:00 uur 1 liter water en na 18:00 uur 1 liter water. Dit is dus gemiddeld zon 3 liter per dag en dan heb ik mijn zero drankjes er nog niet bijgerekend.

Zoals jullie eerder al konden lezen heb ik dus vet veel veranderd qua voedingspatroon. Ik zit lekkerder in mijn vel en ga de komende weken nog knallen om het beste uit mezelf te halen!

Liefs, Do.


Dominique wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen