Personal trainer Jochen is trots op zijn kandidaten Dominique en Kevin

Jochen Kronenberg
Jochen Kronenberg
Foto: Enforce

De Afvalrace – Deze week verteld personal trainer Jochen Kronenberg van Enforce Waalwijk meer over zijn twee kandidaten van de Afvalrace!

“Aan mij is het deze week de taak om te schrijven over de deelnemers van De Afval Race. Deze week Kevin en wat kan ik zeggen.. Een Droom deelnemer? Laat ik niet teveel complimenten geven. Maar ik ben erg tevreden en de resultaten liegen er niet om. Over het feit “Wat weet ik vs Wat leef ik” Kan ik spreken van een succes. Alles wat ik aangeef, past hij toe. Kort voor kerst een kleine lichamelijke terugslag, maar nu weer back on track. Tijdens carnaval gedronken, genoten en toch resultaat. Dat zie ik graag. Hoe? Door keihard te werken en een echt commitment te hebben. Kevin, baas ik ben enorm trots op je. Ga zo door! Op naar de eind finale van 6 april. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om hier bij te zijn!”

“Dominique, deze keer ben ik aan het woord. Wat moet ik zeggen over Dominique bedacht ik mij. Ik zie een positieve dame die veel van mij leert haar uiterste best doet. Het is in haar geval ook allemaal niet makkelijk. Veel mee gemaakt en dat is nu zaak om, om te draaien. Het verleden is niet meer en NU kan je impact maken. Door aan de slag te gaan met jezelf en te kiezen voor jezelf ga jij je weg vinden naar succes. Nu ben jij aan de beurt en we gaan ervoor. Een flinke tegenslag met haar knie. Hebben wij samen ervoor gezorgd dat er een plan is. Een plan die haar gaat helpen toch succesvol te zijn. Want ondanks dat zei aangepast moet trainen, wilt dat niet zegge dat ze achterover kan leunen. Nee nee, gewoon trainen met wat kan. Voeding on point en hup op naar de eind finale. Want die komt steeds dichterbij. Zijn jullie daar ook bij om te steunen? 6 april vrijdag avond, zet het in je agenda. Dominique, we gaan er samen voor om succesvol te zijn en ik weet dat het je gaat lukken! Lets go, ben nu al super trots!!!!!!”


Kevin en Dominique worden begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen