[Blog Dominique] “Get out of your own way of succes”

Foto:

De Afvalrace – Fase 2 is weer voorbij en fase 3 gaat weer beginnen! Fase 2 is voor mij een leerzame fase geweest. Ik moest mezelf een paar keer herpakken en bleef op hetzelfde punt hangen.

De wil om door te gaan is zo sterk dat ik hier vanzelf (met behulp van Jochen) door kon pakken. Ik ben steeds meer gaan kijken hoe ik reageerde op onverwachte situaties en hoe ik daar mee omging. Stukje voor stukje word mijn voedingspatroon eigen. Ik ben er aan gewend en ik weet wat ik moet doen om resultaat te halen. Ik weet namelijk ook wat er gebeurd als ik me niet aan mijn plan houd haha!

Ik sta er nog steeds van te kijken wat de Afvalrace voor mij betekend heeft. Ik ben natuurlijk wat kg’s lichter en wat sterker, maar wat zit ik lekker in mijn vel. Ik ben zelfverzekerder geworden en ik heb zoveel meer energie. Dit wil ik in de laatste fase van de afvalrace zeker door blijven zetten en mezelf nog meer verbeteren. Die nieuwe Do sluipt er steeds meer in en is de eigenaar van haar lichaam! Ik bepaal wat er wel en niet ingaat en niet achterlijke vreetbuien (waarna je je heeel klote en dik voelt). Genieten kan ook met mate!
Het probleem met afvallen is dat je jezelf soms gruwelijk in de weg loopt. Je gaat wel een keer sporten, een keer gezond eten, maar de kilo’s gaan er niet af.. hmm balen en je doet zo je best. Stop met jezelf in de weg lopen en doe wat je moet doen om je resultaat te bereiken!

Ook kan het voorkomen dat je er even door heen zit en alles lekker tegen zit. Ik heb mezelf aangeleerd dat ik dan weer even na moet gaan waarom ik hieraan begonnen ben en waarom ik hiervoor heb gekozen. Vaak komt dan mijn energie weer terug en kan ik er lekker tegen aan gaan.

Liefs, Do.


Dominique wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen