“Begonnen aan het leven waar ik voor heb gekozen”

Wendy
Foto: De Afvalrace

“Het zit er op, is wat ik steeds voorbij hoor komen. Het einde van De Afvalrace. Je hebt je doel bereikt, nu alleen nog maar vast houden! Echter ligt het toch iets anders. Het zit er namelijk niet op, het is pas het begin. Ik kan eindelijk beginnen aan het leven waar ik voor heb gekozen.”

Van 110 naar 70 kilo

Aan het woord is Wendy, een van de deelnemers aan de Afvalrace van vorig jaar. Vorige zomer woog ze meer dan ze ooit had gewogen. 110 kilo, 1.70m lang… extreme, of ook weleens genoemd, morbide obesitas. Een BMI van 38.1 en een vetpercentage van 44%. In de zomer van 2016 is de knop om gegaan. “Ik was een vrouw van 110 kilo die absoluut niet gelukkig in het leven stond en een enorme angst had voor mijn gezondheid en mijn toekomst.”

De knop ging om

Op Facebook kwam een oproep voorbij van De Afvalrace West-Brabant, een half jaar lang, gewichtsverlies en onder professionele begeleiding van een Personal trainer. “Ik mocht op intake en daar voelde ik binnen 5 minuten al dat de man tegenover mij zomaar weleens heel erg veel voor mij kon gaan betekenen. En dat gevoel was wederzijds. Nog geen maand later hoorde ik dat ik geselecteerd kandidaat was voor De Afvalrace”.

Niet terugvallen

Na 180 dagen begeleiding tijdens de Afvalrace verloor Wendy vele kilo’s. Inmiddels weegt ze 70 kilogram. “Natuurlijk ben je nooit helemaal klaar. Het is de kunst om op gewicht te blijven. Het sporten en mijn voeding daar weer op aan te passen zodat ik niet terug val, maar ook zeker niet doorsla en blijf afvallen, op een gegeven moment is goed ook gewoon goed. Ik heb dus al wat doelen behaald, maar ik blijf nieuwe doelen stellen. Echter dan geen gewichtsdoelen meer, maar sportdoelen!”

Maak kans op gratis deelname

Ook iets voor jou? Meld je dan NU gratis aan via DEZE LINK. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven! Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma 180 dagen volledig gratis mag volgen.

Bekijk ook het filmpje van Dagmar die ondertussen al 52 kg is afgevallen!

Dagmar is inmiddels 52 kg lichter & 7 kledingmaten kleiner.Maar de afvalrace betekende meer voor haar…..Geef jij je ook nu op voor de nieuwe #Afvalrace.www.deafvalrace.nl

De Afvalrace 发布于 2017年7月19日