Nathalie wil nog even knallen voor de finale van de Afvalrace

Nathalie met haar personal trainer Carina
Foto: Carlijn Kleijngeld

Het gaat goed.. eigenlijk super goed. Vorige week dacht ik dat ik nog even ging bezwijken onder de “druk” van het einde wat bijna in zicht komt, maar ergens geeft dit juist ook even wat extra motivatie om nog even te knallen. Ik wil minimaal nog 0.5 kilo per week afvallen om zo een mooi getal neer te kunnen zetten op de Finaleavond.

Ik merk ook dat het mooie weer me echt goed doet. Lekker na het werk nog even een grote ronde met Mattie stappen. Het zijn echt de kleine dingen die me tegenwoordig echt blij kunnen maken en ik moet ook zeggen dat ik merk dat ik veel meer energie heb. Waar ik normaal op de bank zou ploffen merk ik dat ik nu onrustig ga worden als ik niks onderneem

Zo ook maandagavond kon ik wegens een privé afspraak niet bij de bootcamp aanwezig zijn. Maar dit zat me toch niet helemaal lekker. Dus toen mijn afspraak voorbij was was het eigenlijk al te laat om nog naar de sportschool te gaan, dus stelde ik voor aan Jerry om samen een home work out te doen die we via de Afvalrace hadden gekregen. Een half uurtje flink knallen en wat voelde dit goed. Wie had dat gedacht een half jaar geleden dat wij onze zolder zouden inrichten en gebruiken als mini sportschool en daar ook daadwerkelijk gebruik van zouden maken.

Met de lieve woorden van mijn steun en toeverlaat in deze toch wel moeilijke en zware periode wil ik graag afsluiten:

Een halfjaar geleden is Nathalie begonnen aan de afvalrace. Week in week uit is ze aan het sporten. Ik ben heel erg trots dat ze het elke week volhoudt om minimaal 4 dagen in de week te sporten naast het werken. Tegenwoordig sleept ze mij zelfs naar de sportschool, haha. Ik merk dat ze in dit halfjaar een hoop veranderd is, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik merk dat ze een stuk beter in haar vel zit en heb mij menig keer verbaasd over haar uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen als we samen aan het sporten waren. En ik maar stoer zeggen dat het allemaal wel mee viel, maar ondertussen kapot gaan van de spierpijn..

Schat, ben supertrots op je. En dit ook volhouden na 1 april!

Mocht je nog aanwezig willen zijn op de finaleavond van 1 april en zijn nog steeds gratis kaarten te bestellen. Mocht je een andere bijdrage willen leveren mag dit natuurlijk ook hiervoor kan je contact opnemen met Rolf Balkenende via [email protected].

Reacties