Rianne volgt gezonde kookworkshop [De Afvalrace]

Foto: Rianne

Hallo allemaal, vandaag hadden we met de Afvalrace weer een kookworkshop; natuurlijk koken.

Heel leuk om weer wat andere gerechtjes te maken en te proberen. Niet alles was voor herhaling vatbaar, maar er zaten ook een paar gerechtjes tussen die ik weleens zou willen maken thuis. We werden in 6 groepjes verdeeld en kregen allemaal een eigen gerecht om te maken. Ik heb samen met 2 andere de quinoasalade gemaakt. De ingrediënten waren quinoa, spinazie, geitenkaas, walnoten, granaatappelpitten, ui, cherrytomaatjes, zongedroogde tomaten, balsamicoazijn, olijfolie, peper, zout en mosterd. Dit vond ik een van de lekkere recepten die ik gerust thuis nog wel een keer zou maken. Er is ook een chocomousse gemaakt van avocado, cacaopoeder, honing, banaan en kokosmelk. Deze was ook erg lekker maar naar een paar lepels zit je al vol want het is erg machtig.

Deze week werd mij gevraagd om een tip te geven. De tip die ik mee wil geven is begin niet als je denkt dat het uitkomt. Begin vandaag want het komt toch nooit uit, daar is namelijk in je hoofd (of ook echt natuurlijk) altijd wel een goede reden voor. Maar dat is geen reden om niet te beginnen met beter voor jezelf te zorgen. Dat is het enige wat ik mee wil geven.

Groetjes Rianne

PS. Wil jij weten hoeveel ik en alle andere kandidaten zijn afgevallen? Kom dan de op 1 april naar de finaleavond bij RKC Waalwijk. Entree is gratis! Bestel HIER je kaartjes!

 

 

Reacties