Ilse telt af naar de finaleavond van de Afvalrace op 1 april

Locatie Finaleavond Afvalrace
Foto: RKC Waalwijk

Hoi lieve volgers, ik ben aan het aftellen! En dat vind ik helemaal NIET fijn… Ik heb nog maar 3 weken en dan is het al zo ver. En laat ik die 3 weken nu eens giga op mijn gat moeten zitten…

Vorige week woensdag ben ik geopereerd aan mijn knie. Ze hebben scheurtjes in mijn kraakbeen gemaakt om littekenweefsel te creëren en dan is het de bedoeling dat dat het gat in mijn kraakbeen op gaat vullen. De operatie is TOP gegaan (ik had écht Dr. Mc. Dreamy) en ik heb nog geen beetje pijn gehad. Daar ben ik heel blij mee. Helaas was de schade wel aan de meest ongunstige kant waardoor ik 6(!) weken alleen op krukken mag lopen en niet mag belasten. Dat is voor een bezig bijtje als mij erg lastig en demotiverend. Maar…..

Ik ben trots op mezelf, ik kom niet aan en ga er niet van snaaien, wat voorheen wel het geval was. Ontspanning/verveling = snaaien. Mij werd om een supertip gevraagd en het enige wat ik kan bedenken is niet opgeven en positief blijven. Bij tegenslagen, niet opgeven. Bij slechte resultaten, niet opgeven en altijd proberen er het beste van te maken. Kan je niet lopen, dan ga je zittend sporten. Nicolle heeft een goed schema voor me gemaakt waardoor ik niet helemaal stil kom te staan. Samen maken we er echt het beste van!

Personal trainer Nicolle

Daarnaast is accepteren ook een goede tip, soms moet je kunnen accepteren dat het niet gaat zoals jij dat wil en dat is lastig. Geloof me! Gelukkig heb ik een lieve coach achter me staan die ook na het programma met mij door gaat. Ik geloof echt dat ik na mijn herstel kan gaan knallen, want dan kan ik weer gaan doen wat ik het leukste vind. ZUMBA!

Verder wil ik in deze blog mijn mede Afvallers ook een hart onder de riem steken en complimenteren, ik vind het zo knap hoe iedereen omgaat met alle rollercoaster momenten die je hebt tijdens een traject als deze. Iedereen vecht zijn eigen gevecht en je ziet iedereen sterker worden. Chapeau!!

Zoals ik al zei is zaterdagavond 1 april mijn Finalegala in het Mandemakers Stadion in Waalwijk en ik zou het erg leuk vinden als veel van mijn vrienden mee komen feesten! Wil je graag komen kijken bestel dan direct je gratis entreekaarten (KLIK HIER). Mocht je een andere bijdrage willen leveren mag dit natuurlijk ook hiervoor kan je contact opnemen met Rolf Balkenende via [email protected].

Ik hoop tot snel!
Liefs een aftellende Ilse

Reacties