Afvalrace finaliste Nathalie compleet verrast met fotoshoot van Carlijn Kleijngeld

Foto: Carlijn Kleijngeld

Afgelopen week heb ik iets heel bijzonders meegemaakt! Ik kreeg een geweldige verrassing van mijn trainer Carina en haar man Thomas….!

Ik kreeg na mijn weegmoment (behalen van mijn eerste doel namelijk 2 cijfers op de weegschaal) een kaartje in mijn handen gedrukt die ik pas thuis mocht openen. Ik zo nieuwsgierig als ik ben had deze natuurlijk al op de hoek van de straat gelezen. Ik zou die zaterdag om 12.30 “ergens” moeten zijn voor een verrassing. Nou ik kan je vertellen dat ik gelijk maar even een Whatsapje gestuurd hebt om te vragen wat de kledingvoorschriften waren. Ik kreeg terug: “kleding waar je je fijn in voelt” OEFF gelukkig geen sportkleren dat betekend dat ik niet geheel afgebeuld zou gaan worden, maar gelijk schoot de kledingstress toe WAT moet ik aandoen? Stap 2 proberen om bij Jerry te achterhalen wat ik zou gaan doen, en wat ik aan kon doen. Het enigste wat ik met een stalen gezicht los kreeg was: kleding aandoen die je op een date zou aandoen, Hmm daar kon ik nog niks mee. Wel vond ik het verdacht dat Mattie onze hond ook mee ging in het kader van: “anders zit die te lang alleen”. De onzekere Harry als ik ben had voor de zekerheid nog een extra setje kleding meegenomen.

Jerry die nog niet zo heel bekend is in Waalwijk en omstreken qua adressen had een adres ingevoerd op de TomTom richting de Efteling, nog steeds had ik nog niks door. Wat zouden we namelijk bij de Efteling met Mattie gaan doen? Daar aangekomen stond Carina ons op te wachten en kreeg ik te horen dat ik een heuse buiten fotoshoot cadeau kreeg, Wow ik kon wel huilen super leuk en zo super lief! Onder begeleiding van Carlijn Kleijngeld fotografie zijn we de bossen ingetrokken. Ze had echt een super mooi stuk bos gevonden waar het heerlijk rustig was. In het begin was het nog een beetje onwennig maar al super snel hadden we de smaak te pakken, we hebben lekker gek gedaan. Mattie die er nog wel eens tussen uit kan schieten deed ook heerlijk mee & zelfs Jerry die niet zo van de foto’s is vond het super leuk! Het eindresultaat is dat ook verbluffend mooi, zo mooi dat ik dan ook echt niet kon kiezen. We hebben er weer een super mooie herinnering bij, een herinnering waar we Carina en Thomas dan ook heel dankbaar voor zijn!

Foto Carlijn Kleijngeld

Verder hebben we ook nog een super leuke dag achter de rug bij de Decathlon in Breda. Een heuse familie bootcamp. Omdat mijn mede afvallers van Ready Set Go een beetje als familie aanvoelen gingen hun gezellig met mij mee. Wat hebben we hard gesport, wat hebben we veel gelachen en wat heb ik hard gehuild toen ik onderuit getrapt werd bij het voetballen (oeps). Maar ook dit mocht de pret niet drukken. Het was echt top georganiseerd, Decathlon bedankt!

Terwijl ik dit typ bedenk ik me: Wow nog 3 weken tot mijn eerste echte deadline, namelijk het einde van mijn traject via de Afvalrace! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het stiekem wel een beetje benauwd krijg bij deze gedachte. De finaleavond op 1 april komt ook steeds dichterbij. Ik kijk er aan de ene kant super veel naar uit maar aan de andere kant benauwd het me ook een beetje. Wat ga ik die dag/avond verwachten? Natuurlijk ben ik op de goede weg maar de kilo’s die ik inmiddels kwijt ben behoren alweer tot de nieuwe ik. Een IK waarvan ik bijna vergeet hoe die er een half jaar geleden uitzag maar daar zal ik op 1 april vast en zeker aan herinnerd gaan worden. Wel ga ik door, samen met mijn mede afvallers van Ready Set Go om zo mijn uiteindelijke doel van 85 kg te behalen.

Mocht je aanwezig willen zijn op de finaleavond van 1 april bestel dan direct je gratis entreekaarten (KLIK HIER). Mocht je een andere bijdrage willen leveren mag dit natuurlijk ook hiervoor kan je contact opnemen met Rolf Balkenende via [email protected].

Reacties