Voor Rianne komt de finale op 1 april wat te vroeg [De Afvalrace]

Rianne bij de Afvalrace Familiedag (Decathlon Breda)
Foto: Waalwijk.nieuws.nl

De blog van deze week gaat over hoe ik met mijn voeding om ga in vergelijking met de periode voor de Afvalrace.

Het eerste wat ik van Jochen moest doen toen ik begon was stoppen met tussendoortjes. Niet dat mijn tussendoortjes slecht waren maar meer omdat het kan schelen in hoeveel je op een dag binnenkrijgt en je ook minder honger ontwikkelt. En in mijn geval moest ik bewuster kijken en meer plannen wat ik echt van plan was die dag te eten. En niet te veel toe te geven aan lekkere dingen tussendoor, het mag weleens natuurlijk maar het liefst alleen op het moment dat je het zelf zo gepland heb.

Ook is mij geleerd dat op het moment dat ik een keer uit eten ga of wat lekkers wilde eten, je moet compenseren. De dag ervoor en een of twee dagen erna. Daarmee verdwijnt het teveel aan calorie├źn weer. Ook nu ik kilo’s kwijt ben mag ik minder calorie├źn als eerst, dus dat is even puzzelen met wat ik dan als beste kan eten. Maar dat gaat goed tot nu toe, als ik dat goed blijf doen dan moet het na 1 april ook goed komen.

Voor mij komt 1 april eigenlijk al te vroeg. Wat zijn de maanden voorbij gevlogen en ik wil zeker nog niet stoppen. De begeleiding is zo super en ik wil er nog niet alleen voor staan. Ook dan komt het goed hoor maar de afgelopen 5 maanden heb ik die begeleiding gehad en als dat straks ineens weg is, is dat geen fijn idee. Ach ja, niet aan denken ik heb nog een maandje te gaan dus daarin gaan we knallen! Heb jij je al opgegeven voor de afsluitende finaleavond bij RKC Waalwijk? Entree is gratis! KLIK HIER om je aan te melden. Je bent van harte welkom!!!!

Groetjes Rianne

Reacties