Trainer Jochen en Rianne gaan de laatste maand knallen [De Afvalrace]

Deze week heb ik, personal trainer Jochen, de blog weer in mijn handen en wil ik het hebben over de progressie van Rianne.

We zitten in de laatste periode en we hebben al veel resultaten behaald. Voor Rianne is sport heel normaal geworden en doet ze prima wat ze moet doen. Het is voor haar een leefstijl. Daarbij hoort natuurlijk goede voeding wat hier en daar nog wat lastig is. Maar we werken er aan en ik weet zeker dat ze daar haar weg in gaat vinden. Door inspiratie te halen uit verschillende boeken en social media kan ze een eigen patroon creƫren. Eigenlijk is het sporten en voeding niet het gene waar we op gaan focussen.

Tijdens de laatste periode wil ik me gaan focussen op hele andere dingen. Feit is dat Rianne een enorm sterke vrouw is die haar mannetje staat. Alleen soms word het er allemaal niet makkelijk op. Daardoor vergeet ze soms wel is hoe goed ze het doet en hoe trots ze kan zijn op wie ze is. Daarin blijven geloven en volhouden met het geen wat ze doet en dan weet ik zeker dat het allemaal goed gaat komen. Blijf de sterke vrouw die je bent. Laat de weegschaal soms ook even los en kijk is maar andere dingen die je hebt behaald. Dat is ook progressie haal daar je motivatie uit om door te gaan. We gaan de laatste maand knallen.

Finaleavond

Op 1 april a.s. wordt de finaleavond gehouden van Afvalrace De Langstraat. Deze avond wordt gehouden bij RKC Waalwijk. WE hopen dat jullie allemaal komen! Entree is gratis! KLIK HIER om je kaartjes te reserveren voor deze zeer gezellige avond.

Reacties