Ilse is een echter doorzetter volgens vriendin Audrey [De Afvalrace]

Foto: Ilse

Hallo allemaal, deze week mocht een vriendin over mij schrijven en natuurlijk kon ik dat maar aan één persoon vragen, mijn beste vriendin Audrey Mesuere! Als iemand weet hoe ik in elkaar steek, die mij begrijpt, die mij steunt, dan is zij dat wel. Logisch dus dat zij diegene is die een stukje over mij schrijft.

Inmiddels is mijn beste vriendinnetje al maanden aan het bikkelen tijdens haar afvalrace! Het woord afvalrace dekt de lading eigenlijk niet vind ik, want wat een verandering heeft zij doorgemaakt. En dat is niet alleen uit te drukken in kilo’s! Ik kan me nog goed herinneren, de zenuwen toen het moment van selectie dichterbij kwam: “O, Aud… ik wil dit zo graag!” En ik wist hoe graag ze het wilde. En ik wist ook dat dit het zetje in de rug zou zijn dat Ilse nodig had. Ik heb zelfs op het punt gestaan om met de “organisatie” te bellen en ook nog eens uit te leggen hoe belangrijk het was voor Ilse om deze kans te krijgen. Maar ik dacht bij mezelf, dadelijk werkt het averechts.. Dat wil ik zeker niet op mijn geweten hebben! Dus gelukkig zag de organisatie van de Afvalrace wat ik al wist: Ilse verdiende deze kans!

En zoals verwacht, tranen, blijdschap, motivatie, alles kwam bij elkaar! En daar was die vliegende start! Nog steeds na al die maanden “rockt ze ‘m als een malle!” en laat ze zich door fysieke ongemakken niet uit het veld slaan. Dat is toch wel een van de grootste veranderingen tot nu toe. Kende ik mijn vriendin als een alles-of-niets-type (net als ikzelf haha), nu is er veel meer balans en acceptatie. Zo mooi om te zien! Daarbij is sporten een onderdeel van haar leven geworden en durft ze prioriteit aan zichzelf te geven. Ilse liefie, je inspireert me enorm en je bent een voorbeeld voor je kids, je durft kwetsbaar te zijn, je steunt andere waar je kan, je bent een bikkel en een doorzetter, samen sporten met jou maakt het bijna een feestje 😉 en ik ben trots op je! Zaterdag 1 april staat in mijn agenda om jouw te zien shinen!

Thnx voor je lieve woorden Audje en 1 april zal ik niet alleen stralen, want ook jij bent kei hard aan jezelf aan het werken bij de Afvalrace. We doen dit samen en zullen dan ook samen shinen!!

Liefs Ilse

Reacties