Rianne gaat voor een gezond BMI en wil nog 4 kilo afvallen [De Afvalrace]

Foto: Rianne

Vandaag gaat de blog over mijn focuspunten. Bij mij moet er nu nog ongeveer vier kilo af voor een gezond BMI. En daarvoor moet ik nu iets minder gaan eten.

Want als je minder weegt mag je ook weer minder kcal eten. Voor mij ligt verder de grootste uitdaging om als er dingen misgaan niet naar eten te pakken maar juist om te gaan sporten of iets anders te gaan doen. Voor nu lukt dat heel vaak wel, maar ik heb nu natuurlijk nog een hartstikke goede stok achter de deur 😉

Verder is het belangrijk dat ik straks 3 keer per week moet en wil blijven sporten. Ik moet even kijken wat ik precies ga doen en wat er mogelijk is. 1 april is alweer de finale avond, jullie zijn van harte welkom om te komen kijken bij mij en de mede-afvalracers die het stuk voor stuk allemaal op hun eigen manier keigoed hebben gedaan. Het is wel belangrijk om je even aan te melden voor de finale avond (KLIK HIER om je aan te melden)

Voor mij is de finale avond nogal dubbel want ja natuurlijk lijkt het me een hartstikke leuke avond begrijp me niet verkeerd, maar het sluit ook een periode af. En dat vind ik persoonlijk wel eng, ik ga de goede begeleiding en hulp echt missen. En heb bijna mijn doel bereikt, maar ben er nog niet helemaal en dan komt het moeilijkste natuurlijk: de kilo’s eraf houden. Het komt allemaal goed maar vind het allemaal wel spannend.

Groetjes Rianne

Reacties