Ricardo kijkt uit naar de finaleavond van de Afvalrace op 1 april

Locatie Finaleavond 1 april : Businessroom RKC Waalwijk
Foto: RKC

Hallo allemaal, de eerste 4 maanden van de Afvalrace zitten erop! Van ‘hoe word ik fit’, zit ik nu in ‘ik ben fit’! Vier maanden en het lijkt als de dag van gisteren.

Ik was altijd doodmoe bij het de trap op gaan en nu ga ik gewoon diverse keren de trap op en neer en ik ben niet eens buiten adem. Het gaat me makkelijk af. Dat er al heel wat kilo’s af zijn dat merk ik met name aan mijn kleding. De auto staat voor de deur, maar nee waarom zou ik de auto nemen terwijl ik fietsen leuk ben gaan vinden, en je bent er op de fiets vaak nog sneller ook.

Toen ik in oktober werd uitgekozen om met de Afvalrace mee te mogen doen, had ik wel wat voor ogen, maar dat het zo snel allemaal zou gaan, nee dat had ik echt niet gedacht. Bij alles wat ik eet let ik op wat zit erin, hoeveel suikers en vetten, hoeveel calorieën. Verder krijg je steeds meer uithoudingsvermogen door lekker te wandelen en te fietsen in de frisse lucht, dat had ik 4 maanden geleden nooit van mezelf verwacht. Het sporten is een leuk uitje geworden!

Nu nog 2 maanden te gaan dan zit de Afvalrace erop, of ik mijn doel bereik?? Och ik weet niet of ik aan mijn streefgewicht zal zitten. Maar ik ben fit, voel me gezonder en zal er toch niet zoveel vanaf zitten. Wat ik voornamer vind is dat ik op mijn streefgewicht zal blijven en ook net zo fit zal zijn. Dus voor mij is de Afvalrace een heel goede stap in de juiste richting geweest. Het heeft me met name bewust gemaakt van die dingen die ik verkeerd deed. En nu op na 1 April 2017!!

Helaas ben ik er zelf niet bij met de familie bootcamp van a.s. zondag maar iedereen is uiteraard welkom om hieraan deel te nemen. En zo kunnen jullie kennis maken met mijn mede sporters. Ik zou zeggen doen!! KLIK HIER om je aan te melden.

Oh ja 1 April is de finale avond! Komen jullie ook? Ik zou het echt super leuk vinden. Je kunt je hier aanmelden voor de finale avond van Afvalrace De Langstraat. Het zal worden gehouden in het RKC stadion in Waalwijk!

Groetjes en tot snel Ricardo.

Reacties