Ilse van Es doet nu zelfs aan ballet bij de start van de 3e fase [De Afvalrace]

Foto: Ilse van Es

En dat was fase 2…. Jeetje wat gaat dat snel! Het lijkt wel of ik net pas een paar weken bezig ben, maar niets is minder waar.

Ik ben nu al 4 maanden bezig met de Afvalrace! Dat klinkt echt eng, want dat betekent dat ik nog maar 2 maanden heb te gaan tot de finale. Vier maanden geleden dacht ik dat ik in de afvalrace 25 kilo zou gaan afvallen. Dat heb ik helaas bij moeten stellen, mijn start ging trager dan verwacht en mijn knie zorgde ook voor wat vertraging. Dat heeft voor de nodige teleurstellingen gezorgd in mijzelf, maar ik heb het nu geaccepteerd en ga het nu voor het eerst eens rustig aan doen zodat alles er blijvend vanaf gaat zijn en nooit meer terug komt!!!

Maar…. ik ben nu ook al trots, want ik ben al 10 kilo kwijt en heb 17 cm buikomvang minder (dat is voor mij het belangrijkste). Die andere 15 kilo gaan er in de aankomende maanden ook nog aan, daar ben ik van overtuigd!

De volgende fase ga ik verder zoals ik nu bezig ben, want dat voelt goed. Ik sport nog steeds vijf keer per week (doe nu zelf al aan ballet tussen de halters 😉 ) …..…en eet echt veel gezonder. Ik ben heel benieuwd wat er aan het einde van de race van af gaat zijn, uiteraard hou ik jullie op de hoogte!

Ook doe ik weer een oproep voor de Familiedag Bootcamp, helaas heeft er nog niemand zich aangemeld (durven jullie niet???) dus bij deze nog een keer!

Op zondag 19 februari a.s. houdt De Afvalrace een Familie Bootcamp bij Decathlon in Breda. Ik nodig iedereen uit om te komen en mee te doen met dit sportieve evenement. Deelname is gratis. KLIK HIER om je direct in te schrijven! Deelname is gratis!

Finaleavond zaterdag 1 april

Vanaf nu is het mogelijk om je alvast aan te melden voor Afvalrace De Langstraat Finish Gala welke wordt gehouden op 1 april bij RKC Waalwijk. KLIK HIER om je aan te melden. Entree is gratis. Consumpties dien je zelf te betalen.

Ik hoop tot dat we elkaar zien op 19 februari en op 1 april!

Liefs Ilse

Reacties