Waalwijk.nieuws.nl pakt flink uit tijdens de Mini 80 en de 80!

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

De organisatie van de 80 heeft dit jaar gekozen voor een samenwerking met Waalwijk.nieuws.nl. De fotografen van Waalwijk.nieuws.nl én van de organisatie vormen gezamenlijk één team! Met 12 vrijwilligers zijn we actief vanaf de start van de Mini 80 t/m de finish van de 80 op zondag.

Zo kom je ons tegen op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel waar we vanaf zondagmorgen 06.00 uur zoveel mogelijk lopers op de foto gaan zetten. Daarnaast maken we foto’s en opnames van de start en de finish van de Mini 80 en de 80 en gaan we met de auto van de 80 op pad om leuke sfeerreportages te maken gedurende de nacht en uiteraard de gehele zondag.

Alle beelden en foto’s tref je aan op onze website waalwijk.nieuws.nl/de80 en op onze facebookpagina. Mis niks van het grootste evenement van de regio en like onze facebookpagina Waalwijk.nieuws.nl.

Organiseer jij met vrienden en of je buurt een gezellig 80 feestje? Of heb je nieuws rondom en tijdens de 80 van de Langstraat? Laat het ons weten door een mail te sturen naar [email protected]

Tot slot wensen we alle lopers, de organisatie, de vele vrijwilligers en alle toeschouwers heel veel succes en vooral ook plezier tijdens de 36ste editie van 80 van de Langstraat!

Waalwijk.nieuws.nl is te volgen via:

Lees ook:

 

 

Reacties