Tot 1 september voordelig inschrijven voor De 80

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Op 10 en 11 september vindt de jaarlijkse Kennedymars in Waalwijk weer plaats. Om 20.00 uur klinkt het startschot van De 80 van de Langstraat. De tocht van 80 kilometer brengt de loper door de gehele Langstraat en finisht weer in Waalwijk.

De 80 is inmiddels uitgegroeid tot het grootste evenement in de Langstraat en telt elk jaar bijna 3.000 lopers en duizenden toeschouwers. Dat maak je nergens anders in Nederland mee! Ga jij de uitdaging ook aan? Schrijf je dan nu nog in. Tot 1 september betaal je maar € 23,50 voor een geheel verzorgde tocht. Na 1 september is dat €33,50.

Ophalen startnummers
Heb jij je al ingeschreven voor De 80? Dan kun je op drie verschillende momenten jouw startnummer en loopchip komen halen. Je krijgt dan ook een mooi programmaboekje mee om thuis te lezen! Op deze dagen kun je je natuurlijk ook nog inschrijven. Betalen kan met cash of met pin.

Ophaaldag: zaterdag 27 augustus
Tijd: 12.00 uur – 17.00 uur
Adres: Rabobank De Langstraat, Grotestraat 234 in Waalwijk

Ophaaldag: zaterdag 3 september
Tijd: 12.00 uur – 17.00 uur
Adres: Rabobank De Langstraat, Grotestraat 234 in Waalwijk

Voor de start op 12 september (van 12.00 uur tot uiterlijk 19.45 uur) aan de inschrijfkraam op het Unnaplein in Waalwijk.

De RABO Mini 80
Na vier geslaagde edities is het bijna weer zover: De Mini 80 komt eraan! Op 10 september zetten ongeveer 1.500 kinderen uit Waalwijk en omliggende gemeenten weer hun beste beentje voor. Niet alleen het lopen maar ook de super leuke activiteiten langs de route maken dit evenement tot één groot feest voor heel de familie. Iedereen mag dan ook meelopen met De Rabo Mini 80! Speciaal voor de vierde editie van De Mini 80 hebben we dit jaar een nieuwe route uitgezet. Voor de jongere kinderen een korte route (5 KM) en voor de oudere kinderen een lange route (10 KM) met een speurtocht!! Op alle posten hebben we iets lekkers te eten of te drinken en/of zijn er leuke activiteiten. Loop jij de tocht uit, dan verdien jij zeker een oorkonde en speciale medaille. Inschrijven kan via de website.

Inschrijven via website
Inschrijven kan via de website www.80vandelangstraat.nl. Daar vind je ook meer informatie over De 80 en De Mini 80.

Reacties