Waalwijk.nieuws.nl zoekt vrijwilligers voor de 80 van de Langstraat

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Op 10 en 11 september wordt de 36ste editie van de Rabobank 80 van de Langstraat gehouden. Met zo’n 3.000 deelnemers is dit de grootste Kennedymars van Nederland.

De organisatie van de 80 en Waalwijk.nieuws.nl zijn een samenwerking aangegaan voor deze editie. Waalwijk.nieuws.nl zal op beide dagen duizenden foto’s maken die gratis te downloaden zijn via onze website. Dit doen we in nauwe samenwerking met enkele fotografen van de 80.

Vorig jaar hebben we ruim 3.800 foto’s gemaakt van de 80 en de Mini 80! Ook dit jaar mogen jullie dit van ons verwachten. Daarnaast gaan we met een camerateam op stap. We maken beelden van de start, in de nacht en bij de finish! Ons team bestaat uit zo’n 15 mensen die zich op beide dagen gezamenlijk inzetten om er een mooi evenement van te maken.

We zoeken voor dit evenement nog verslaggevers, fotografen, filmers en enkele mensen die een flyer willen uitdelen bij de Waalwijk.nieuws.nl post aan de Tilburgseweg 6 in Sprang-Capelle (bij Borrelrestaurant James). Heb je interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Wij nemen vervolgens direct contact met je op!

Lees ook:

 

Reacties