Waalwijk.nieuws.nl overal te volgen!

Foto:

We doen ons best om u diverse mogelijkheden te bieden om op de hoogte te blijven van wat op Waalwijk.nieuws.nl wordt geplaatst. De mogelijkheden zijn:

Facebook

Op de Facebookpagina van Waalwijk.nieuws.nl worden dagelijks berichten geplaatst. “Vind ons leuk” en u krijgt het merendeel van de berichten automatisch op uw eigen tijdlijn. Wilt u ze allemaal ontvangen? Klik dan de ‘vind ik leuk’ knop aan en klik vervolgens op ‘Meldingen ontvangen’. Vanuit de berichten kunt u de nieuwswebsite bezoeken en even de laatste berichten bekijken.

Waalwijk App

U kunt ons ook volgen via de zeer populaire Waalwijk App. Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Twitter

Volg ons op Twitter en u krijgt automatisch getwitterde koppen van de berichten in uw timeline.

Nieuwsbrief

Op deze website kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. U kunt deze dagelijks of wekelijks ontvangen. Tevens kunt u zich, nadat u aangemeld bent, op ieder moment weer afmelden.

Startpagina

U kunt in uw browser opgeven dat u Waalwijk.nieuws.nl als startpagina wilt hebben. Iedere keer als u de browser opstart, komt u als eerste op de nieuwssite terecht.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen