Lieve Waalwijk

Foto:

“Ik ben boos, nee teleurgesteld (dat is erger)” aldus Dave Roelvink naar aanleiding van zijn geannuleerde optreden in Waalwijk. Hieronder vind je complete onderschepte brief van Dave Roelvink aan de gemeente Waalwijk.

Van: Dave Roelvink
Aan: Organisatie feestavond ‘Waalwijk Ontmoet’
Kopie: Vrijwilligers gemeente Waalwijk
Onderwerp: Annulering show ‘Waalwijk Ontmoet’

Beste Organisatie, Beste Vrijwilligers van Waalwijk,

Ik ben boos. Nee, teleurgesteld (dat is erger). Heel erg teleurgesteld. Sinds de zwarte maandag van deze week voel ik me triest. Maar echt. Na de afzegging van Jongerencentrum Tavenu vorig jaar ook dit nog. Ik was van plan om alles goed maken door deze keer in Waalwijk de boel helemaal op z’n kop te zetten. Ik heb wereldsteden als Vinkeveen, Harderwijk en Lemele al van een vinkje mogen voorzien, maar het lukt me maar niet om Waalwijk te strikken. Ik wil er dan ook geen geheim van maken dat Waalwijk al meer dan 10 maanden bovenaan mijn bucketlist staat. Mijn woordvoerster gaf in een reactie aan dat ik niks van de planning of annulering afwist, maar dat is gelogen. Ik heb het hele weekend gefeest. Niet zomaar, nee, omdat ik naar Waalwijk mocht komen. Toen maandag bleek dat ik toch niet gewenst was, maakte dat de kater ondraaglijk.

Ik vind zo veel leuk aan Waalwijk. De dingen die jullie bewerkstelligen en organiseren. SLEM! Bijvoorbeeld, wat een leuk concept is dat. Als ik van school hield was ik erheen gegaan. En dat Akkerlaanproject, zo ambitieus en wat een mooi gebied. Ik heb januari 2018 al geblokt in mijn agenda om me in te schrijven voor een villaatje of penthouseje naast het hertenkamp. Lekker wonen en feesten bij het groen, en dan volgend jaar door de achtertuin naar mijn Moombathonset die ik dan hopelijk mag draaien op Wolluk Stock!

Maar echt. Waalwijk. Mag ik 7 oktober gewoon komen alsjeblieft? Bij uitzondering laat ik me door jullie helemaal ondergooien met bier als jullie dat willen. En hier kun je zien dat ik niet schroom om mijn liefde te uiten door middel van een tatoeage. Ik wil dat jullie weten dat ik al een plekje op mijn linkerbil gereserveerd heb voor het stadslogo van Waalwijk. Als ik mag komen.

Waalwijk, verboden vrucht van me.

Vergeef je me?

Liefs,

Dave.

Lees ook de andere columns van Joep:

Wie is Joep?

Joep heeft een korte historie (26) van banen en reizen en schrijft met zijn eigen bedrijf JouwTekstman voor verschillende platforms en opdrachtgevers. In de column ‘Joeps kijk op Waalwijk’ verwondert hij zich over zaken die zich binnen de stadsgrenzen afspelen. Hij doet dat met een frisse blik en vaak een ironische ondertoon. Elke oneven week op vrijdag om 12 uur.

 

article
63388
Lieve Waalwijk
“Ik ben boos, nee teleurgesteld (dat is erger)” aldus Dave Roelvink naar aanleiding van zijn
https://waalwijk.nieuws.nl/column/20170720/lieve-waalwijk/
2017-07-20T11:20:28+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2017/06/06211325/Joep-Klerx1.jpg
dave roelvink
Column, Nieuws