112

Verkeerscontroles Waalwijk, Sprang-Capelle, Dongen en Gilze

Foto: Politie Waalwijk

Op zaterdag 12 september hebben agenten van team Langstraat diverse verkeerscontroles gehouden in onder meer Waalwijk, Sprang-Capelle, Dongen en Gilze. Dit mede op aangeleverde locaties, door klachten van burgers, via het bekende #Facebookvragenuurtje. In Waalwijk werd gecontroleerd op de Ds. Louwe Kooymanslaan, in Sprang-Capelle op de Heistraat, in Dongen op de Wilhelminastraat en in Gilze op de Chaamseweg.

Op alle locaties werd er onder andere een snelheidscontrole gehouden. Er werd 15x proces-verbaal opgemaakt voor te hard rijden. De hoogste snelheidsovertreding werd gemeten op de Chaamseweg te Gilze. Daar reed een bestuurder, na correctie, 23 kilometer harder dan was toegestaan.
Verder werden er onder andere bekeuringen geschreven voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs, te donker getinte ruiten van een voertuig, de technische staat en eisen die gesteld zijn voor aanhangwagens, waaronder het niet juist bevestigen van een losbreekreminrichting. Ook werd proces-verbaal opgemaakt voor een verlopen rijbewijs, niet juist werkende claxon en een begrenzer op een scooter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden