112

Meisje aangerand Halve Zolenpad

Foto: Politie

WAALWIJK – Een 16-jarig meisje uit Waalwijk werd gisterenavond omstreeks 21.00 uur aangerand op het Halve Zolenpad.

Het meisje was gaan wandelen. Het meisje liep vanuit de richting RKC stadion in de richting van het Mollercollege over het fietspad. Ter hoogte van de Hockeyvelden werd zij van achteren benaderd door een man en werd haar borst betast. Het meisje reageerde daadkrachtig door zijn arm weg te slaan. Vervolgens reed de dader weg. Hij reed de Olympiaweg op en reed terug in de richting van het RKC stadion.

De dader was door haar eerder gezien op de Kanaaldijk, in de omgeving van de Bloemendaalweg. De leeftijd van de dader werd geschat op ongeveer 25 a 30 jaar oud. De man droeg een blauwe winterjas jas met capuchon. Onder zijn capuchon droeg hij een grijze muts. Hij verplaatste zich op een fiets.

Getuigen

De politie zoekt twee specifieke getuigen die mogelijk de dader gezien hebben. Één getuige liep met waarschijnlijk zijn zoon over het Halve Zolenpad. Zij waren de Akkerlaan bij de verkeerslichten overgestoken ter hoogte van het RKC stadion. Het meisje vertelde dat deze getuige en waarschijnlijk zijn zoon een kat aan het uitlaten waren.

De andere getuige betrof een vrouw met een kind. Zij staken vanaf het fietspad de Ambrosiusweg over, ter hoogte van de kerk.

Heeft u mogelijk iets gezien of bent u buiten de oproep voor de specifieke getuigen ook getuige geweest van deze aanranding, of heeft u de dader gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen