112

Aantal inbraken in de Langstraat laatste weken verviervoudigd

Foto: Pixabay

De afgelopen weken is het aantal inbraken in het teamgebied van Langstraat verviervoudigd (Waalwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen). Vanaf oktober is het aantal zo gestegen.

De politie heeft al maatregelen genomen door in de tijd tussen 17.00 uur en 21.00 uur extra te surveilleren. Dat zijn de tijden dat er ingebroken wordt. Dat is op zich wel logisch want in die uren wordt het donker en is heel duidelijk te zien waar mensen wel of (nog) niet thuis zijn. Voorkom dat er bij u wordt ingebroken! Sluit ramen en deuren altijd, meld verdachte situaties en leg kostbare apparatuur uit het zicht.

Meer tips vind u hier: www.politie.nl/themas/woninginbraak of op http://www.politiekeurmerk.nl/

Ook kunt u zich aansluiten bij een appgroep in uw wijk om zo samen potentiële inbrekers te slim af te zijn. Het tijdig opmerken van een verdachte situatie kan voorkomen dat er succesvol wordt ingebroken en vergroot de pakkans van de inbrekers. Woont u in het gebied van het Team Langstraat en zit u al in een appgroep of op social media, deel dit bericht dan gerust.


Wil jij fitter door het leven gaan? Schrijf je dan direct in voor Fit Challenge De Langstraat welke start op 11 januari 2020! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen