112

Getuigenoproep poging tot straatroof Waalwijksebaan Kaatsheuvel

Foto: Politie

Op zondag 25 augustus 2019 vond er een poging straatroof plaats op de Waalwijksebaan in Kaatsheuvel. Het slachtoffer fietste daar en werd afgesneden door een lange, lage, donkere personenauto. In dat voertuig zaten twee mannen. Een van de mannen stapte uit en wilde geld van het slachtoffer. Het slachtoffer gaf aan niets te hebben, werd vervolgens geslagen door die man en deze dwong hem mee te komen. Het slachtoffer wist uiteindelijk toch te ontsnappen.

De daders betroffen twee blanke mannen van ongeveer 20 jaar oud, geschatte lengte 1.80 meter, beide met een slank en sportief postuur. Een man had kort opgeschoren donkerbruin haar en droeg een korte blauwe joggingbroek, vermoedelijk donkerbruin verwassen G-Strar shirt en zwarte schoenen. De andere man had gemillimeterd donkerblond haar en droeg een wit t-shirt.

De recherche doet onderzoek maar is op zoek naar getuigen. Heeft u iets meegekregen van deze poging straatroof of heeft u camerabeelden die waardevol voor ons kunnen zijn, neemt u dan contact op met de Politie op 0900-8844 onder vermelding van ons referentienummer 2019202877.