112

Twee oplichters aangehouden in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE – Op woensdagavond 14 augustus werden twee personen aangehouden op de Wendelnesseweg-West in Sprang-Capelle. Zij hadden met een Engelse Scania net daarvoor asfalteringswerkzaamheden verricht aldaar bij een bedrijf, echter bleek al gauw dat er sprake was van oplichting.

Zij deden zich voor namens een bedrijf te werken, na contact met dit bedrijf was er zeker geen sprake van een opdracht tot asfalteren geweest. Het geld wat hiermee gepaard ging stond in geen verhouding met het geleverde asfalt en werk. Na overleg met justitie werd besloten om de mannen aan te houden terzake oplichting en de Scania inbeslag te nemen.

De mannen, een 52 jarige en een 42 jarige, afkomstig uit Groot-Brittanniƫ en Polen, zijn ingesloten. Onderzocht wordt of zij zich ook elders in het land schuldig hebben gemaakt aan dergelijke oplichtingspraktijken.

Ga nooit in zee met dit soort lui (lees oplichters). Hun praatje lijkt rooskleurig, maar achteraf kom je tot de conclusie dat je bent opgelicht. Een gewaarschuwd mens telt voor….

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen