112

Wie is deze zakkenrolster die 1350 euro pint van rekening 79-jarige vrouw?

Foto: Politie

Een zakkenrolster slaat dinsdag 27 maart toe bij de ingang van winkelcentrum Hoofdpoort aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel. Zich van geen kwaad bewust, wisselt het slachtoffer (79) die middag vijf euro op verzoek van een jonge vrouw. Enkele minuten later komt ze erachter dat ze is gerold. De vermoedelijke zakkenrolster was in het gezelschap van een andere vrouw.

Nog geen veertig minuten later, rond 15.10 uur, wordt er in Waalwijk voor het eerst gepind met de gestolen bankpas. Enkele minuten later volgt een tweede pinactie. De vrouw die geld opneemt, is vastgelegd door bewakingscamera’s.

Maar de twee pinacties in Waalwijk zijn kennelijk niet genoeg; er wordt rond 15.50 uur ook nog gepind in Tilburg. In totaal wordt zo’n 1.350 euro buitgemaakt.

De vrouw heeft een Oost-Europees uiterlijk, een lichtgetinte huidskleur en is tussen 20 en 30 jaar oud. Ze heeft donkere ogen en wenkbrauwen. Ze droeg die dag een zwarte broek en witte gympen.

Om zich te vermommen gebruikte ze een roze omslagdoek met een print van cirkels en bloemen en een donkere hoofddoek met een wit patroon.

Weet u wie dit is? Gebruik dan het TIPFORMULIER!

Bron: Opsporing Gezocht Avro/Tros

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen