112

Politiecontroles 23 mei Rent a Cop actie Waalwijk

Op woensdag 23 mei werd een Rent a Cop actie gehouden in Waalwijk.

Op de Blyde Incomstelaan werd op snelheid gecontroleerd, hierbij werden 3 bekeuringen geschreven. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/h.

Op de Putstraat was de hoogst gemeten snelheid 83 km/h. Hier werden tevens een aantal bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel. Tevens werd daar een bestuurder aangehouden in verband met de Opiumwet.

Op de Ambrosiusweg werden 3 bestuurders bekeurd in verband met de snelheid. Hoogst gemeten snelheid aldaar betrof 99 km/h waar 50 is toegestaan.

Daarnaast werden een aantal andere bekeuringen uitgedeeld ivm uitstekende lading, verlopen APK en het niet hebben van een BE rijbewijs. In het Wandelpark werden 3 personen bekeurd voor het nuttigen van alcohol, hetgeen daar niet is toegestaan.


Waalwijk App

Download de gratis Waalwijk App van Balkenende Media en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste lokale nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw gemeente. Gratis, overzichtelijk en snel! KLIK HIER voor meer informatie over de Waalwijk App of download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen