112

Relatief rustige jaarwisseling in de Langstraat

Agenten van politieteam Langstraat hebben een relatief rustige oud op nieuwjaarsnacht gehad. Aan het begin van de avond en nacht werden er enkele ruzies in de kiem gesmoord onder andere in Kaatsheuvel, Loon op Zand en Rijen.

In Sprang-Capelle werd er een brand in een container gemeld. Onbekend is gebleven hoe de brand is ontstaan. Mogelijk is vuurwerk de oorzaak van deze brand.

In Kaatsheuvel op de Van Deijsselstraat, werd even na 04.00 uur een ruit van een woning vernield. Mogelijk had dit te maken met een conflict eerder op de avond van 31 december. De politie zoekt getuigen van deze vernieling. Zaaknummer 2018000330

In Dongen in een woning aan de Oude Baan werd een man zwaar mishandeld. Hij werd met aangezichtsletsel door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van deze mishandeling en is op zoek naar mogelijke getuigen.
2018000503

Bij het sluiten van een horecagelegenheid in Kaatsheuvel kregen de agenten van politieteam Langstraat nog een melding dat er vechtpartijen gaande waren. Bij aankomst van de politie was de rust wedergekeerd. De politie hoefde verder niet in te grijpen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden