Man aangehouden na snelkraak telefoonwinkel Irenestraat Waalwijk

Waalwijk – Bij een telefoonwinkel aan de Irenestraat vond woensdagochtend 9 augustus een snelkraak plaats. Niet veel later werd een 39-jarige man uit Oss aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de kraak wordt onderzocht.

De politie kreeg rond 03.00 uur een melding van een inbraakmelding bij de winkel. Toen de agenten bij de zaak waren, bleek er daadwerkelijk ingebroken te zijn. Meerdere telefoontoestellen waren gestolen. Getuigen hadden gezien dat er vermoedelijk sprake was van twee daders, die mogelijk op een motorscooter weggereden zouden zijn.

Aanhouding

De agenten zagen rond 03.30 uur in de Wilhelminastraat een motorscooter rijden. De bestuurder zag de politie en probeerde te ontkomen. De politie volgde het voertuig en stopte hem op de Taxandriaweg. De 39-jarige bestuurder werd hierop aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de snelkraak wordt onderzocht. Op zijn scooter zat tevens een valse kentekenplaat.

Onderzoek

De politie onderzoekt de snelkraak. Naast het houden van een buurtonderzoek, is zij ook op zoek naar bruikbare camerabeelden. Bent u getuige geweest van de snelkraak of heeft u meer informatie over de dader(s)? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.


  • Volg jij Waalwijk.nieuws.nl al via de Waalwijk App? Download nu de app op je mobiele telefoon of tablet en maak wekelijks kans op een boodschappentas van PLUS Stephan van Engelen t.w.v. € 25,-. KLIK HIER voor meer info!