Vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd tussen SC ’t Zand A1 en WSC A1

Foto: Politie

Tilburg – De politie werd dinsdagavond omstreeks 22.00 uur gebeld naar aanleiding van een vechtpartij tijdens de voetbalwedstrijd tussen SC ’t Zand A1 en WSC A1 aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg.

Tijdens de wedstrijd werd de keeper van WSC tegen zijn hoofd aan getrapt door een speler van SC ’t Zand. In eerste instantie leek het letsel mee te vallen, maar later is toch een ambulance ter plaatse verzocht. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het 19-jarige slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis ter controle van zijn situatie. Er is niet bekend wat het slachtoffer precies mankeert.

Door de agenten zijn getuigenverklaringen opgenomen en is een onderzoek gestart. Dat gaat ook vandaag nog door. Er moeten nog verschillende getuigen gehoord worden over de zaak. De verdachte, een 18-jarige jongeman uit Tilburg, is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex waar van hem ook een verklaring zal worden opgenomen.

Nico van der Heijden, verenigingsmanager van WSC, deelde aan het Brabants Dagblad mee dat het allemaal wel mee viel. Hij spreekt van een ‘opstootje’. De A1 van WSC is volgens hem dit seizoen van onbesproken gedrag geweest.

Reacties